Wednesday, 24 October 2012

Wednesday, 17 October 2012

Sekadar Menunjuk Muka

Assalamualaikum

Macam sepi je blog kakmah ni.
Diam tak diam dah seminggu kakmah tak update.
Kakmah bz sikit dan kakmah di uji Allah lagi.

Alhamdulillah malam ni dapat kakmah melepaskan
rindu kat blog ni. Dan malam ni kakmah bersiaran dari
Ukay Perdana lagi. Kakmah tak tau nak 
cakap apa lagi. Cukup dululah setakat ini.
Semuga jumpa lagi
Wassalam.

Tuesday, 9 October 2012

Stress

Assalamualaikum,

Tukar tajuklah plak. Sebenarnya bukan WW tapi STRESS.
baru kakmah sedar, rupanya kakmah ni sedang  Stress
yang amat sangat sampai hari pun kakmah dah lupa.
Semuga Allah sentiasa melindungi kakmah.


Tiga benda yang tak boleh
dan tak akan berjauhan dengan kakmah.
1. Kad appointment dengan dua orang doktor pakar yang berlainan.
2. Borang untuk mengambil spicemen, darah pastinya.
Tah berapa banyak dah darah kakmah disedut,
3. Kalendar, kalau jauh atau 
tersilap letak, alamat 
tertundalah 
temujanji.

Wassalam.

Monday, 8 October 2012

Tudung Saji Berhias.

 Assalamualaikum,

Selamat petang, selamat berehat setelah sehari suntuk
menjalankan tugas. Kakmah plak sehari-hari ni tak 
tau nak buat apa. Last2nya dapatlah ke tudung saji
comel yang dah di hias cantik ni hah.


Sebenarnya memang lama sangat dah kakmah terpikat 
dengan tudung saji begini. Kakmah selalu tengok dekat 
rumah kawan2 kakmah tudung saji yang comel lote ini.
Teringin plak rasa hati kakmah nak cuba membuatnya
nampak macam susah jee. Tapi kalau nak seribu daya
kata orang. Kakmah pun pinjamlah dengan kawan 
sebelah rumah kakmah. Dah sebulan sebenarnya saji
ni ada kat rumah kakmah. Baru hari ni kakmah tergerak 
hati nak mencubanya.


Tengoklah nie, jalinan kakmah yang pertama.
Tak berapa cantik. tak berapa susah juga menjalinnya.


Haa..ni dia dah siap pun sebaris.
Barisan seterusnya tah bila plak kakmah nak mula.
InsyaAllah, dalam masa sehari dua ni. InsyaAllah.

Ok, Jumpa lagi 
Wassalam.

Thursday, 4 October 2012

Budak Comot.

Assalamualaikum

Apa yee nak cakap,
Tengok gambar ajalah
layan ok..

Pengat pisang, nyam-nyam....


The best ABC in Town.


Sayanggg Ate.....

Budak comot.
Ni kalau masuk pertandingan budak comot,
grenti dapat johan.

 Wawwww....Ropol-ropol

Rumah Merah- cantik plak nampaknya.

Sebenarnya kakmah tengah sibuk ni
tapi nak juga buat entry.

Sambung keje,
Dateline Kul 12 Pm.
Metron Asiah Pejabat Kesihatan Lipis.


Jumpa lagi,
Wassalam.