Saturday, 24 October 2015

Cross Stitch Pulak

Assalamualaikum,
Alhamdulillah, lepas satu, satu projek kakmah ni,
Ini cross Stitch pulak, selepas crochet dan bunga
tali rafia. Walau bagaimana projek crochet
dan bunga tali rafia masih
berjalan lancar walaupun lembap sikit
akibat projek nasi lemak Kakmah.



Mula tengok, alahai serabutnya lah kepala
hotak Kakmah ni, rasa nak muntah pun ada tengok
benang yang berlimpun-limpun tu,
tapi kakmah gagahkan juga atas dorongan menantu
dan cucu-cucu Kakmah yang dua orang tu.
Akhirnya serasilah juga Kakmah dengan 
projek Cross Stitch ini.


Ni yang Kakmah dah mulakan sikit-sikit,
entahkan bila akan siapnya, tak kisahlah,
yang penting siap.
Biar lambat asal selamat, hehehe.

Semuga jumpa lagi,
Wassalam.

3 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. cantiknya...rajin betul kak mah ni macam2 aktiviti di buatnya...kreatif btul orgnya..!

    ReplyDelete
  3. Assalam , CekWa, projek keras tangan je, mengisi masa lapang..hehe

    ReplyDelete