Tuesday, 6 July 2010

Bengkel Membuat Kek Cawan

Assalamualaikum,

40 minit lagi bermulalah bengkel membuat kek cawan, yang kesemua pesertanya terdiri dari ahli2 pertubuhan Ibu Tunggal Daerah Lipis (NUSRAT). Dijangka seramai 40 orang peserta akan menghadiri bengkel tersebut.

Bengkel di anjurkan atau ditaja oleh Pejabat Penerangan Daerah Lipis, dan dikendalikan oleh guru dari Kolej Komuniti cawangan Kuala Lipis. Bengkel tersebut akan diadakan di tempat keh sedang menaip entry ini, iaitu dikelas keh. Alhamdulillah, inilah sumbangan keh pada ahli2 NUSRAT.

Semuga bengkel ini berjaya melahirkan beberapa usahawan kek cawan. Ada sesiapa nak order kek cawan untuk majlis perkahwinan nanti boleh order dengan deme tu. Maklumat lanjut akan keh beritahu nanti.

Sekian Wassalam.

10 comments:

  1. dah siap masokpassing le bio keh test dulu sdak ke dok

    ReplyDelete
  2. lorr cup cakes ke. nape tak btau tadi. mak jgn lupa salin recipe tau. skali recipe topping dia tu. tu yg paling tak reti

    ReplyDelete
  3. t kasih weh,
    usaha murni patut disokong!

    ReplyDelete
  4. salam..bagus ni..nt leh biznes kek cwn..

    nanti koi sms pasal biznes tu

    ReplyDelete
  5. Kelas kek cawan ni mmg dpat sambutan sejak akhir2 ni..kat kuantan pun tak sempat koi nak join..

    ReplyDelete
  6. Ambitlah gambo kek dan org nya kome nok nengok hehehe....selamat berbengkel dgn jayanya.

    ReplyDelete
  7. bella suke mkn cupcake tp x reti nak buat.. hehehe besh golek2 kat sini.. bella follow ya!!

    ReplyDelete
  8. salam..
    elok la tu..
    moh kita makan kek
    je hari ni..he he

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum semua rodong yang singgah di komen page ini, ini cuma komen untuk testing2

    ReplyDelete
  10. bab makan koi tak tolok punye...

    ReplyDelete