RAKAN YANG SUDI MEMERIAHKAN BLOG INI

Tuesday, April 15, 2014

Majlis Kawin Ziela

Assalamualaikum,

Ha ni dia, bergambar sakan kakmah anak
beranak dimajlis kawin Ziela, kawan sekerja 
anak Kakmah, ibubapa nya pula kawan kakmah
dan ayah anak2 kakmah. Kami pun apa lagi,
majlis akad nikah kami terlepas, tapi kami tetap
datang juga.

Gambar atas tu dah selesai majlis persandingan,
Kami buat special request, nak bergambar dengan 
pengantin.

Anak-anak jantan kakmah dan ayah mereka 
tak ketinggalan nak bergambar.

Ziela, dan pasangannya, lupa nak tanya nama,
alllah malu-malu plak.

Anak dan menantu kakmah plak,


Kami sampai, pengantin baru selesai makan,
kakmah terus snap gambar

Kami sampai terus makan,
lauk pengantin lagi, lebihan mereka tak abis makan.

Kakmah ngan pengantin lepas akad nikah.
Sah dah jadi isteri orang.

Acara gotong royong memasak rendang.

Tengah-tengah tu mak pengantin perempuan.

Enjoy,
Jumpa lagi

Wassalam.

2 comments: