Tuesday, 8 March 2016

E Book Baju Kurung

Assalamualaikim,

Pertama-tama Kak Mah nak ucapkan kepada Wanita rakan blogger Kakmah dan pengunjung yang selalu memberi sokongan kepada Blog Kak Mah ini, Selamat Tengahari, ceria-ceria selàlu. Masàk apa tengahari ini.

Alhamdulillah bertemu lagi tengahari ini, sekarang ini Kak Mah bersiaran dari bawah payung, gerai tempat Kàk Mah niaga nasi lemak. Tapi hàri ini Kak Mah tak
buat nasi lemak sebab Kak Màh kesuntukàn masa, màlam tadi sibuk sikit menyiapkàn tempahan oràng sebanyàk 200 biji kàripap.

Tapi ini bukàn cerita Kak Mah hàri ini.
Hari ini kak màh nak cerità pasal ebook pulak. Untuk maklumà rakàn-ràkàn semua, kàk mah bàru sàja memulakan projek ebook. In shà Allah e book kak màh yang julung-julung kali ini mengenai  jahitàn bàju kurung.

Dàlam ebook ini nànti kak mah akan muatkan step by step cara-cara nak buat bàju kurung, dari proses mengukur, mengira ukuran, membuat dasar, menggunting dasar dan baju, seterusnya menjahit. In shaa Allah, kalàu ràkàn- berminàt dàn mengikuti betul-betul apa yàng kak mah ajàrkan, rakan-ràkan akan menjadi pàndài baju kurung.

Kepada yàng berminàt nantikàn pelàncaran ebook kakmah ini dengan hàrga promosi yang sangat menarik,

Semugà kita bertemu lagi.

Wassalam


1 comment:

  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
    (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))    Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

    ReplyDelete