Wednesday, 26 September 2012

Kakmah On Twitter

Assalamualaikum,

Sallam Pagi Rabu. Semuga kawan2 ceria, gembira dan bersemangat 
menjalankan tugas.Ni bukan Rabu bisu yee...
ni Rabu yang bertwitt. Haha...nak tergelak plak kakmah.
sebenarnya ni kakmah nak cerita tentang kejahilan kakmah
dengan laman sosial yang bernama twitter.

Kakmah memang tak ada akaun dengan laman Twitter ni,
tapi kakmah taulah tu laman sosial, cuma kakmah tak pernah buka 
pun website tu. Kakmah memang tak tau apa fungsi 
laman sosial tu, ditambah plak kakmah ni sibuk memanjang.

Tapi dua hari lepas macam tergerak plak hati kakmah 
nak buka akaun dengan Twitter ni, tu pun setelah
seorang kawan invite kakmah guna email kakmah,
kakmah klik je pada link tu, terus je sampai ke
page yang suruh kakmah sign up.
pe lagi kakmah pun sign uplah.
tapi masaalahnya kakmah langsung tak tau macam
mana nak guna laman tu..
Isshhh...macam mana ni, 
kakmah langsung tak tau apa lagi nak dibuatkan di 
laman ni selain dari twitt.

hehe...harap bersabar yee kakmah.

Jumpa lagi,
Wassalam.

9 comments:

  1. sama r..cheqna pun ada akaun twitter tapi x pernah guna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sallam cheqna,

      Jomlah kita belajar cheqna,
      boleh tambah pendapatan kut..

      Delete
  2. meh lah bertuit... tuit saya hisyam_mhb

    ReplyDelete
  3. He he, kak ani pun samalah jugak. Tak pernah menjengok laman twiter.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sallam kak ani,

      Sekarang ni jom kita serbu laman twitter ni...haha..

      Delete
  4. hihih...lucu la kak mah ni...kira ok la tu...ada jugak yang nak tweet2 dengan kak mah..nani ni lagi tak tahu apa2 pasal twitter bagai ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sallam,

      kakmah ni suka mencuba menda baru nani,
      tak kisahlah p[andai ke tak,
      slow2lah belajar

      Delete