Wednesday, 20 May 2015

Berblog Sambil Buat Income

Assalamualaikum,

Sallam pagi Rabu rakan-rakan blogger semua,
Menarik kan bunyi tajuk entry Kakmah pagi ini. Berblog sambil buat income.
Memang menarik, sesiapa pun suka kalau dengan tajuk ini.

Tapi tidak semudah itu untuk buat income dengan blog ni, kalau kita
tidak betul-betul tahu caranya. Sebaliknya kalau kita betul-betul tahu caranya,
in shaa Allah, memang mudah. Kakmah pernah dengar rakan kita di Malaysia
ini boleh buat income sehingga RM32,000.00 lebih sebulan hanya dengan berblog.
Percaya atau tidak, tapi kakmah belum pernah tengok buktinya.
Kalau kakmah sendiri sedikit-sedikit tu adalah,
setakat ini kakmah dah dah ada pendapatan sebanyak

Total Earnings

 RM118.81
 dari
aktiviti berblog Kakmah. Ini yang dah kakmah cash out, dah belanja pun.
 Sikit aja kan, tapi cukup mengembirakan Kakmah.
Tengok bulan depan berapa pula kakmah dapat yee..

Tapi kakmah teruja betul tengok earning orang ini 

 Apa kata kita cuba buat macam orang ini.
Langkah mula kita pasang iklan. Iklan yang Kakmah tahu untuk
orang Malaysia ni ialah

mari kita sama-sama cuba.
Semuga berjaya 


Jumpa lagi
Wassalam.

6 comments:

  1. Alhamdulillah..semoga lebih murah rezeki lagi..Aamiiin!

    ReplyDelete
  2. yang lepas saya cash out lebih kurang amount kak mak tu..sikit-sikit pun ada juga kan..

    ReplyDelete
  3. kite pon sikit2 je lagi :(

    ReplyDelete
  4. In Shaa Allah YieN,
    Kalau betul caranya nanti banyaklah.

    ReplyDelete