Monday, 9 April 2012

Geram..

Assalamualaikum,

Kakmah tengah geram ni, sejak semalam lagi broadband
kakmah ni buat hal. Buat connection boleh,
tapi bila nak masuk website tak boleh.
Dah naik berbuih mulut kakmah bercakap dengan budak
celcom tu, balik2 ajar kakmah tukar setting,
tapi tak juga dapat2 nak buka blog, Fb dan macam2
lagi website yang kakmah biasa buka.

Geram, memang geram. Nasib baik ada lappy adik ni, 
dapatlah kakmah online sekejap.
Oklah kakmah undur diri dulu, jumpa lain kali.

Wassalam.

7 comments:

  1. Salam Kak,

    Ke aok punyer PC yang poblem. Koi same mcm aok dulu. Boleh kata hari2 koi bergaduh dgn Celcom. Alhamdulillah, sekarang dah ok. Pernah smp 1 tahap koi dapat 50% diskaun bayaran bulanan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. W,sallam Echam,

      Munkin juga kut, ada juga akak dapat msg ngata kan hardware problem, tapi guna kat pc lain pun sama juga..

      Delete
  2. guna streamyx atau unifi..:)

    ReplyDelete
  3. saya pun geram semalam .. streamyx bual hal. terpaksalah pinjam broadband anak sekejap utk online. hari ini dah ok.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..cheqna guna streamyx..ok je setakat ni =)

    ReplyDelete
  5. salam..
    ermm..buat perangai ye BB aok te..
    tukor baru je ke Maxis baru padan
    muka Celcom..he he

    ReplyDelete
  6. tukar pakai unifi kak..mmg laju gilaaaaa

    ReplyDelete