Saturday, 4 February 2012

Tiga Serangkai, Crochet Lagi.

Assalamualaikum,

Rupanya hari ni saya tak dapat online sangat,
broadband buat hal,
sekejap putus, sekejap putus.
Kesempatan macam ni saya gunakan untuk
mengait je lah.


Ni paten granny lagi,
mudah aja buatnya.
ada hajat nak buat besar,
munkin nak buat alas kusyen dalam kereta.
makan masa nak siap.
nanti kalau siap saya kongsikan.


Ni, kombinasi bunga yang sangat cantik
dimata sayalah,
adaalah yang saya nak buat nanti.
kalau siap saya kongsikan juga disini.


Baru siap 3 keping,
banyak lagi yang perlu saya buat.
tapi tak apa,
sikit2 lama2 siap juga.

Sampai sini dulu,
Semuga kawan2 ceria selalu,

Jumpa lagi,
Wassalam.

5 comments:

  1. cantiknya bunga tu..kenapalah saya takdak jari kreati gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sallam suri solehah,

      Terima kasih, saya pun bermula
      dari tak pandai juga...

      Delete
  2. Salam LL

    Saya tertarik sungguh dengan bunga-bunga tu... Cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. W,sallam DO,

      Terima kasih,

      nanti dah siap apa yg saya nak buat saya share lagi...yee..

      Delete
  3. cantik ..granny square tu..imah tak penah try lagi..tak sempat...buat untuk orang ajer..sendiri nyer tak tertunai lagi..

    ReplyDelete